November.

Har tränat och fikat med Theres i kväll. Hade väll behövt göra annat också, men så blev det inte. Pluggandet får jag ta tag i imorgon då jag ska vara hemma hela kvällen. Bygga ihop möbler ska jag ockå hinna med så jag kan bosätta mig i mitt rum på riktigt. Det ser ut som en sophög med alla kartonger som står på golvet...

Jag har så mycket att göra just nu och så mycket att tänka på. Allt bara snurrar i hela huvudet. Jag vill göra så mycket, säga så mycket men vågar inte. Jag vill umgås med dom bästa på jorden hela tiden, men hinner inte. Tid tid tid. Ge mig mer.

Ingen jul utan


Har fått en chokladkalender av världens bästa mormor och morfar <3

Tisdag.

Åkte till max med pappsen och åt kvällsmat. Det satt fint kan man säga! Fortsatte med massa skolarbete när jag kom hem och det kändes bra. För en gång skull kändes det bra att skriva en bokrefletion. Herregud.

Lyssnar just nu på världens bästa musik (ångrar inte en sekund att jag snodde in våra högtalare från hallen till mitt rum, låter ljuvligt ur dom!) och försöker jobba lite matte. Matte och musik går dock inte ihop, känns som att hjärnan sprängs eller nåt. Så jag lägger bort matten, för musiken är bättre. Skickar lite sms till fina människor gör jag också. Sånna människor som får en på bra humör. Sånna jag gillar extra mycket helt eneklt. Och en sak till gör jag, borstar tänderna. Godnatt.


Rutigt och axelfint



Haft på mig en rutig skjorta idag och på det en tjockare tröja med axelsmycken(?)

Har ingen träning idag, så istället ska jag plugga plugga plugga. Ska göra bort en massa saker och försöka renskriva lite antekningar till endel prov. Troligtvis kommer det gå ganska fort och jag hinner måla naglarna och se en massa tv ikväll! Var verkligen jätte länge sen jag satt och såg tv en vardag kväll. Så jag ser framemot det!

Örongodis.


Brett Dennen. ♥

walking in wonderland


Bjuder på vinterbilder från mobilen idag. Hoppas på att snön stannar och att det bara kommer komma mer!

Från Övik


Har inte visat några bilder från Övik. Så dom här två får stå för den helgen helt enkelt.

Har dansat idag, hela dagen. Och tränare har flickan i röd tröja varit. Angelica. Riktigt bra har det varit och jag har lärt mig mycket!
Äta middag och godis har jag hunnit med sen jag kom hem och resten av kvällen kommer bestå av läsning. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut min bok idag och göra klart min reflektion i veckan så jag får det bortgjort!

Och vet ni vad, det snöar. Äntligen!

Julmys


Två bilder som togs igår.

Jag ångrar så mycket att jag inte hade med min kameran till staden igår, det var så fint och julmysigt, alla lampor var tända i alla träd längs hela gågatan, stadsparken var upplyst och tomtarna stod där och allt var så fint. Sen ångrar jag att jag inte tog med kameran till mina kusiner när vi var där igår kväll, det var också så mysigt. Vi drack glögg, spelade gitarr och piano, åt mat och hade det myspysigt. Jag måste bli bättre på att ta med kameran känner jag!

Idag blir dans hela dagen. Ska bli riktigt kul!

Outfit


Jeans - Carlings//stickad - mormors egna produktion//Halsväska - kappahl//Skor - Dinsko

Kvällen igår var väldigt bra! Somnade in enromt trött nån gång vid tolv. Idag har jag städat lite, fotat lite, lyssnat på en massa musik, ätit världens godaste frukost och bara varit hemma. Tanken är att julsakerna ska fram och jag och min syster ska hinna in till nya kiostpiraten och köpa godis. Kanske det viktigaste på hela dagen!

Ny.


Kjol & Linne - Gina tricot//Kofta - bikbok
Min nya kjol från Gina. Känns som att dom har varit lite på botten när det gäller topplistan på affärer, men jag har hittat endel fint där på senaste tiden faktiskt!

En pluggfri dag och fredag. Kan de blir bättre? Helgen kommer nog bli toppen, förutom att jag troligtvis inte kommer hinna träffa mina fina tjejer varken nu eller nästa helg. Men en helkväll för julmys med dom ska bokas in så fort som möjligt, eller hur? Imorgon ska det julstädas och pyntas, kanske baka pepparkakor och dricka julmust för att sen åka på middag!

Kram.

+++

Halleluja moment är det bästa ordet för att beskriva kvällens dans.

Grå katt.


Tröja - en julklapp//Jeans - Carlings//Skor - dinsko

Onödig dag, hade kunnat gå hem redan 11. Sånt gör mig rätt arg. Aja, som sagt dom två sista lektionerna var inställda och jag kom hem betydligt tidigare än vanligt ändå.

Nu ska jag ta och läsa lite om fotografering, plugga och sen fara och dansa. Puss.

Vardag.

Skrivit klart en bildanalys och har två saker kvar att göra, tyska och so. Förhoppningsvis hinner jag allt och lite till innan kvällens träning. Men det ska nog gå.
Fråga: Vars hittar du alla dina vackra bilder som du lägger upp? / Anonym
Dom flesta (99% om jag inte tagit nån själv) är från www.weheartit.com!

Ha en bra kväll!

Färgklick.


Hade min rosa kjol på mig idag. Den nästan lyser!

Bilden ovan ser rätt tråkig ut. Men så är det när det är mörkt dyget runt, när man går till skolan och när man kommer hem. Där mittemellan någonstans så är det lite ljust, men den tiden sittar jag instängd i ett klassrum. Så därför får dom lov att vara tråkiga.

Har mycket att göra, så jag ska nog börja med det nu!

tjugoförsta


Bilden gör ingen rättvisa engligt mig, skjortan utan ärmar är egentligen mycket mörkare. Men det är vad jag har haft på mig idag + kofta och smycken.

Dom flesta skoldagar tar man sig igenom ganska lätt, min klass är nämligen en guldklimp i vardagen. Och även denna dag har jag skrattat. Nu ska jag ta tag i en massa plugg. Vi har hur mycket som helst att göra före lovet och hela min fritid kommer ta rejält med stryk några veckor fram över. Inlämningar, prov, tester, mer prov, mer inlämningar, bok refletioner, bild analser osv. Men det ska jag nog klara av med lite vilja.

Regn och rusk genom fönstret.


Med dom här nytagna bilderna säger jag godnatt.

en från bilden.


Hemma. Är helt slut i huvudet, och trött på musik. Helgen har varit bra, kanske inte världens bästa plaseringar med jag är nöjd ändå.

Ska snart äta en god mat och säga hej till sängen. Blir ingen sen kväll ikväll inte, en ny vecka med plugg och träningar väntar!

16.00


Fredag, känns så otroligt skönt att det inte går att beskriva. Men jag ska ändå ta mig igenom några frågor som jag måste plugga. Efter det ska jag träna och sen packa väskan, för imorgon åker jag mot övik. Hoppas på en bra tävling där nere med massa andra dansare.

Och lycka till i Stockholm i helgen Jakob ochAnna. Ni är bäst. ♥

+

Be034426-1_large
Svart vitt.

Har haft världens bästa kväll. Ville inte att den skulle ta slut. Dans är det bästa.

Det finns kärlek.


Och monki är en stor kärlek.

Valet.

Tumblr_lunsatfaft1qawbuyo1_500_largeTumblr_lura5zghe31qgsgp3o1_500_largeTumblr_ll5kuajesb1qduom2o1_500_largeTumblr_lurkos7c341qii6txo1_500_large7d69e1e661dd5aca3fe4c6adc4999ebb_large199388_1890684262729_1110152846_32259744_7231078_n_largeTumblr_lujjchrrh21qh64vco1_500_largeTumblr_lurj1dfkiz1qg12c3o1_500_largeTumblr_lurrbxccan1qi0fqao1_500_large
Dom här och tusen andra bilder får mig att vilja gå estet media ännu mer. Allt är så himmla kreativt och att fota är det bästa som finns. Men det är så mycket annat också.
Sen ligger även natur och gnager... åhh...

Love


Det är nåt med den här musikvideon som gör att jag älskar den.

Under kontroll.


Har druckigt te, ätit muffins och pluggat.

We found love spelas ur högtalarna. Rihanna är en cool tjej. Mördardagen är i alla fall avklarad med god min, lite huvudvärk, men inget att klaga på. Hade varit för jobbigt att klaga på allt sånt litet. Plugget och läxorna är bortgjort, och jag har till och med tid över för annat. Fantastiskt. Ska fortsätta spela Rihanna högt. Hejdå.

Välkommen in.

Slut på träningenm imorgon väntar en till. Jag gillar't mycket. Har varit förkyld så länge att det känns skönt att kunna träna ordentligt igen. Lite läxor, te en macka och lite sms på det här då så blir kvällne ännu bättre! Natti.

white

Tumblr_lupl0gxj6d1qktki7o1_500_large
6345250419_75fbbeca53_z_large
we♥it.

Sitter på mitt golv, skrivbordet är alldeles för fullt med saker. Jag vet att jag egetnligen borde läsa just nu, men jag orkar inte. Känner att datorn är min belöning efter två timmars skolarbeten. Jag blir tokig. Glädjen kommer dock tillbaka snart, träning ikväll.  

Typ bra personer osv.


Kollade igenom min hårddisk. Ja, istället för att plugga.
Minnen ♥

+

Gjorde den smal igen, har enormt svårt att bestämma mig hur jag vill ha det.

Dans


Film från en tävling för några veckor sen.

Söndag.


Bruna byxor från zara, vitt linne med knappar från cubus och en svart kofta från jc. Skön dag, sköna kläder.

Har bara varit hemma, umgåts med Jakob, kollat dansfilmer och målat lite. Funderat på en önskelista till jul har jag också gjort, ojojoj vad saker jag vill ha. Det är sjukt.

Nu: Träning!

Jag vill ha.


Världens coolaste manchesterbyxor från Monki.

Rosa.


Min nya rosa kjol. Och min nya tröja. Dom fick sitta på denna kväll.
Lite dåliga bilder pågrund av mörker.

Spenderade dagen med Tove på stan, hade det väldigt bra med henne måste jag säga. Träffade andra fina människor och kände hur kul det var att slösa lite pengar. Åkte hem, bytte om och åkte till staden där kvällen spenderades med några andra fantastiska människor. Dom bästa som finns. Dansare det vill säga!

Frulle.


Ska snart gå och duscha, åka mot Tove och spendera dagen där. Tänke även försöka hinna till stan en snabbis och införskaffa mig lite nya kläder. Vore bra!

Idag.



Har hunnit med mycket idag, äta taccos två gånger, dansat hur mycket som helst, kramats, ätit godis, dansat på vägen, stressat, ätit godis, läst och haft roligt. Det är inte många minuter till mina ögon faller igen så jag säger godnatt nu.

Höst.


Ur mobilen.


Sex bilder från gårdagen. Som faktiskt var mycket bra!

Svart


En bild på vad jag har haft på mig idag. Svart, svart, svart och svart.

Målade klart mitt rum idag, heja mig. Har pluggat SO men borde göra det så mycket mer. Samhälls är verkligen ett sug ämne om jag får säga det själv. Men jag kämpar på, har i alla fall helgen att se framemot. Taccosbuffe, Tove, sova, dricka tee, fixa rum.

Jag vet att jag inte visade min jacka igår. Ska göra det så fort jag kan.

tjugoettnollnoll

Har tränat, för första gången på årtal känns det som. Att vara förkyld är verkligen inge bra om man är sån som helst bara vill dansa hela tiden. Men nu får jag vara frisk helt enkelt!

För att fylla ut inlägget lite kan jag berätta att idag fick jag mig en ny jacka. Den är hur fin som helst, och as cool enligt mig. Kommer använda den mycket tror jag, och ni får se den imorgon, för då ska den på!

Sov sött.

Söndagsinspo.


källa; Angelica blick, Amanda berg, I'm fancy

.-.

Har börjat på ett antal inlägg idag. Antingen slutar dom efter några rader eller så blir dom långa och personliga.

Vet inte vad jag ska skriva, har inga bilder att lägga ut och ingen tid att tänka på det heller.


Glad.

Åhh vilken bra kväll. Vann lindyn, vann fristilen och det måste jag tacka dom fina danspartnerna för. Grymt har det varit med andra ord!

Sitter i sängen, kommer på massa saker jag vill köpa, saker jag verkligen vill ha för dom är så coola. Tänker på Herräng, ska jag åka eller ska jag inte åka? Det är också en cool grej jag bara måste göra. Tror det får bli så. Kan inte bara vara hemma i sommar, måste ut på äventyr!

Nä, lite musik på rummet och en kopp te låter bra. Natti.

dance dance dance.


En bild från tidigare idag.

Känns som att jag bloggar om ingenting nu för tiden. Visst, så har det alltid vart kanske, men nu känns det bara onödigt och opeppande måste jag säga. Men det kommer väll, snart har jag massor med kul att skriva, orkar ta massor med kort och redigera för att lägga ut, göra collage, tipsa om bloggar, men inte nu. Det känns bara tråkigt. Inställningen har säkert ändrats till imorgon. Mitt humör går ganska snabbt upp och ner har jag märkt, haha!

Hur som helst har jag fått mig en oplanerad lång promenad inatt. Busstidtabellerna var skrivna konstigt och allt var bara kaos, så jag har gått. Genom okända bostadsområden, genom stan och till min mor som jag gick sista biten med hem. Och om jag var kaxig, aldrig. Gick som en rädd mus och röck till av varje litet ljud. Hemskt var det! Men kvällen var bra, kollat dansfilmer, ätit godis, drukigt läsk, och klappat hundar med Jakob.

---


Har en skjorta på en kofta ikväll, det låter konstigt, det är lite konstigt men jag är lite konstig. Tyckte det var coolt så den får sitta där.

Snart blir det middag, jag håller på att hungra till döds. Sen tar jag bussen mot en kompis. Ha en bra fredag kväll!

Spel.


Duschat, blött hår och allt det där.


Har haft på mig gammla kläder med målarfärg på idag, håret har kännts slitet, händerna har varit fulla med målarfärg och jag har bara vandrat omkring hemma när jag inte målat. Har kännt mig rätt äcklig med andra ord. Nu ska det spleas sällskapsspel med famlijen!

Amanda Berg.



INSPO.

Skulle kunna mata på med tusen bilder.

Såhär lever jag.


swing


Jag vill ockå se gammeldags ut.


Bara mig.


Publicerade bilden imorse, men tog bort den. Tänkte för mycket på vad folk skulle tycka, om tänderna ser konstiga ut, om näsan ser konstig ut. Men varför bryr jag mig? Det är jag, och jag är nöjd så. Att man ens ska behöva tänka så, det är nästan hemskt, att det blivit så att man alltid måste tänka på vad alla andra ska tycka och tänka, när jag egentligen skiter i det. Nu är den i alla fall uppe. Och jag är just nu lika glad som på bilden.

hang with me


Som på bilden så är mitt rum helt tomt nu, nästan, sängen, skrivbordet och en hylla är kvar, dock inga prylar. Morgonens samtal med pappa i telefon slutade med att vi bestämde att efter hans jobb så ska det inhandlas färg + möbler. Sprang runt i huset, skrek lite och vart jätte glad.

Ha det.

RSS 2.0